Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ
2023 Wormo VIT/P11 Nordvästra C3

Match

IK Wormo Vit

0 - 0
Exercisfältets IP
7-mannaplan bakom A-plan
23 september 2023
14:00

Landskrona BoIS

Referat

Referat: IK Wormo Vit - Landskrona BoIS

Regnet försvann och det blev lite sådär åskvarmt. Taggade killar idag i alla fall innan matchen satte igång! Dock syntes det bara i backlinjen i första perioden där nog backarna sprang tre gånger mer än forwardarna. Och det var från backposition Abdullah såg till att det var oavgjort målmässigt i första perioeden. 7 avslut för Wormo och 10 avslut för BOIS.
Andra perioden blev det lite mer löpning efter att Linda önskat det - men det genererade inte i så många fler avslut och det var BOIS som lyckades få in bollar. Mimo lyckades komma genom igen! 5 avlsut för Wormo och 8 för BOIS.
Men.....det är ju vad det är med dessa blåa killar: de ger aldrig upp! Hela gänget reste sig och jagade ikapp nääääästan. Publiken fick se flera avslut där det var slumpen som gjorde - eller ribban för den delen - att bollen inte gick in och BOIS vann med ett mål - men - de blåa kunde ha vunnit med två. 9 avslut för Wormo och 6 för BOIS. En jämn och spännande match. Några irriterade spelare och ibland får man lära sig den riktigt hårda vägen vad som händer när man bråkar på plan ;) - men det viktiga är att man kan gå vidare - visa att man är större än så och inblandade killar tog varandra i hand. Misstag - killar - det gör man alltid - men det är vad man gör efteråt som gör en stor - eller liten för den delen ;). Välkommen tillbaka Shata - och vi kan se att dina skott är precis som vi kommer ihåg dem :D. Jag är nöjd - helt nöjd och som vanligt stolt över dessa kämpande killar!